Begeleiding/Lessen


Individuele studiebegeleiding en bijlessen

Op basis van ruim 20 jaar ervaring in het secundair onderwijs en bijscholingen i.v.m. leerproblemen en remediëring, leren wij de jongere leren. Dat doen we via enkele sessies waarin we de leerling individueel begeleiden en opvolgen. Zo reiken we een leermethode aan die zeker vruchten afwerpt als de jongere ze goed gebruikt. Wij werken met heel concrete tips en toepassingen in ons basisprogramma van vier uur, gespreid over enkele sessies. Indien nodig, kunnen er nog aanvullende sessies volgen, op maat van de jongere. De begeleiding vindt plaats bij de leerling thuis of bij Linguine.

De nood aan individuele studiebegeleiding wordt alsmaar groter. Sommige jongeren zijn wel degelijk intelligent, maar weten niet hoe ze moeten studeren of kampen met een leerprobleem. Ze zien door de bomen het bos niet meer, kunnnen niet langer de nodige motivatie en inzet opbrengen, of laten andere interesses de bovenhand krijgen. De ouders zitten vaak met de handen in het haar. Voor die jongeren en hun ouders kan Linguine een oplossing bieden. Ook jongeren die te veel tijd aan hun schoolwerk besteden en het niet of moeilijk kunnen loslaten, kunnen bij Linguine terecht.

Linguine biedt ook bijlessen aan en ondersteuning bij bijkomende proeven (herexamens).Taallessen Nederlands en EngelsVertrekt u naar het buitenland met uw gezin en hebben uw kinderen nog extra ondersteuning nodig voor Engels? Of komt u met uw kinderen uit het buitenland en hebben zij extra lessen Nederlands of ondersteuning nodig om de lessen in het Vlaams onderwijs te kunnen volgen?

Linguine biedt lessen op maat aan, aangepast aan het de leeftijd, het niveau en de noden van de jongere.


Ook volwassenen kunnen bij Linguine lessen op maat volgen, zowel voor beroepsdoeleinden als voor privéredenen.

Meer informatie: info@linguine.be.

(C) Linguine - www.linguine.be - info@linguine.be