Begeleiding/Lessen


Individuele studiebegeleiding en bijlessen

Sommige jongeren hebben echt nood aan individuele studiebegeleiding, omdat ze niet weten hoe ze moeten studeren of kampen met een leerprobleem. Ze zien door de bomen het bos niet meer, kunnnen niet langer de nodige motivatie en inzet opbrengen, of laten andere interesses de bovenhand krijgen. Of ze besteden net te veel tijd aan hun schoolwerk en kunnen het moeilijk loslaten. Die jongeren kunnen bij Linguine terecht.

Op basis van ruim 20 jaar ervaring in het secundair onderwijs en bijscholingen i.v.m. leerproblemen en remedi√ęring, leren wij de jongere leren. Dat doen we via enkele sessies waarin we de leerling individueel begeleiden en opvolgen. Zo reiken we een leermethode aan die zeker vruchten afwerpt als de jongere ze goed gebruikt. Wij werken met heel concrete tips en toepassingen in ons basisprogramma van vier uur, gespreid over enkele sessies. Indien nodig, kunnen er nog aanvullende sessies volgen, op maat van de jongere. De begeleiding vindt plaats bij de leerling thuis of bij Linguine.

Linguine biedt ook bijlessen aan en ondersteuning bij bijkomende proeven (herexamens).Taallessen Nederlands en EngelsVertrekt u naar het buitenland met uw gezin en hebben uw kinderen nog extra ondersteuning nodig voor Engels? Of komt u met uw kinderen uit het buitenland en hebben zij extra lessen Nederlands of ondersteuning nodig om de lessen in het Vlaamse onderwijs te kunnen volgen?

Linguine biedt lessen op maat aan, aangepast aan de leeftijd, het niveau en de noden van de jongere.


Ook volwassenen die om privéredenen Nederlands of Engels willen leren, kunnen bij Linguine terecht voor lessen op maat.


Meer informatie: info@linguine.be.

(C) Linguine - www.linguine.be - info@linguine.be